Landelijke premiรจre nieuwe Bio Vakantieoord commercial

Bio Vakantieoord commercial + documentaire 3 okt. 2024.jpgdonderdag 03 oktober 2024 14:46

๐‹๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฆ๐ขè๐ซ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐œ๐จ๐ฆ๐ฆ๐ž๐ซ๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐๐ข๐จ ๐•๐š๐ค๐š๐ง๐ญ๐ข๐ž๐จ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ง ๐›๐ข๐ฃ๐ง๐š ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž ๐›๐ข๐จ๐ฌ๐œ๐จ๐ฉ๐ž๐ง, ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ฆ๐ญ๐ก๐ž๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐“๐•

Met heel veel trots kondigen we aan dat ๐ฏ๐š๐ง๐๐š๐š๐ , 3 ๐จ๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ, de allernieuwste Bio Vakantieoord-commercial haar landelijke première beleeft in bijna alle bioscopen, filmtheaters en op TV. De fantastische filmcrew van Magenta Films heeft, samen met vier gezinnen, in twee draaidagen een prachtige commercial én een documentaire opgenomen voor het Bio Vakantieoord. De ouders en kinderen voelden zich veilig voor de camera wetende dat straks heel Nederland een inkijkje zou krijgen in hun dagelijkse leven. Dat getuigt van ongelooflijke dapperheid én talent! Dankzij ons geweldige Bio-team en onze vrijwilligers, konden we zorgen voor de meest optimale omstandigheden voor de acteurs en filmcrew. ๐ƒ๐š๐ง๐ค๐ฃ๐ž๐ฐ๐ž๐ฅ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ญ๐ž ๐ข๐ง๐ณ๐ž๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐๐ข๐จ ๐•๐š๐ค๐š๐ง๐ญ๐ข๐ž๐จ๐จ๐ซ๐.

De opnamen die begin juli plaatsvonden, waren en zijn nog steeds onvergetelijke dagen waarin ouders, samen met hun gehandicapte kind, ons een inkijkje geven in hun leven. Twee gezinnen brachten zelfs voor het eerst een nacht door in onze kampeertenten. Er waren avondopnamen en op de tweede dag regende het flink, maar daar is op beeld niets van te zien. Iedereen ging er volledig voor. Wederom is het Magenta Films gelukt om de gevoelige snaar op integere wijze te raken.

De ‘acteurs’ stegen boven zichzelf uit door juist zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven. Het resultaat is een commercial en documentaire die diep realistisch aanvoelt ondanks dat het uitgangspunt hetzelfde blijft: op het Bio Vakantieoord kun je ๐จ๐ง๐›๐ž๐ฉ๐ž๐ซ๐ค๐ญ ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง. Bij Bio ben je welkom. Hoe je lichaam ook werkt. Je geniet, deelt je verdriet, en iedereen kan onbeperkt genieten van alles wat het Bio Vakantieoord te bieden heeft.

Dankzij de onvoorwaardelijke steun van de bioscopen- en filmtheaters en TV, kunnen we veel mensen bereiken. En dat is van onschatbare waarde. We hopen dat iedereen die geraakt wordt door de commercial en/of de documentaire, Bio wil gaan steunen omdat we volledig afhankelijk zijn van donaties.

๐€๐ฅ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ ๐ก๐ž๐ž๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐๐š๐ง๐ค ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฎ๐ฐ ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง!

Bio Vakantieoord Commercial

Bio Vakantieoord Documentaire

« Terug

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09