Leonie Nieuwenhuis 25 jaar bij Bio

Uitnodiging Leonie 25 jaar bij Bio.jpgDonnerstag 11 Juli 2024

Op 4 juli j.l. hebben we een bijzonder jubileum gevierd: onze collega Leonie Nieuwenhuis 25 ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐ข๐ง ๐๐ข๐ž๐ง๐ฌ๐ญ bij Bio Vakantieoord! Wat deze mijlpaal extra speciaal maakt, is dat Leonie niet alleen al een kwart eeuw bij Bio werkt, maar eigenlijk al ruim 40 jaar verbonden is aan ons vakantiepark, omdat ze hier vroeger ook gewoond heeft. Leonie is een integraal onderdeel van Bio, en Bio is een groot deel van haar leven.

Leonie begon haar carrière bij ons als telefoniste en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdige projectmedewerker in onze ๐†๐š๐ฆ๐ž ๐‘๐จ๐จ๐ฆ. Deze ruimte is van groot belang voor ons, omdat hier alle beperkingen wegvallen in de online (inclusieve) wereld. Leonie speelt hierin een cruciale rol. Ze geeft niet alleen instructies aan onze vakantiegasten die komen gamen, maar is ook een voorbeeld van iemand die ver gekomen is in de gamewereld. Haar ongekende talenten maken haar tot een geduchte tegenstander in menig game toernooi, en met haar aangepaste paneel, doorzettingsvermogen, vastberadenheid en leergierigheid veegt ze iedereen van de baan. Als Leonie iets wil, dan gebeurt het ook! Bekijk de 2 video's waarin Leonie vertelt hoe ze haar brein herprogrammeert en hoe ze steeds meer leert om beter te gamen.

Tijdens de viering was oud-directeur en nu ambassadeur van Bio Vakantieoord, de heer Willem L.A. Baron van Tull van Serooskerken aanwezig. Leonie voelde zich hier enorm door vereerd. Samenwerkingspartners uit de gamewereld, vrijwilligers, medewerkers en onze directeur Frans Wientjes hebben Leonie in het zonnetje gezet. Frans sprak over de persoonlijke betrokkenheid bij elkaar en benadrukte hoe mooi het is dat wij als collega's deel mogen zijn van haar leven.
Als eerbetoon voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid, hebben we een slinger gemaakt met foto's van vroeger en nu. Deze symboliseert hoe Leonie en Bio samen de nieuwe tijd ingaan en E-gaming verder op de kaart zullen zetten.

Leonie, gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum. We zijn trots op je en kijken uit naar de vele jaren die nog voor ons liggen, samen met jou aan onze zijde!

Daarom hebben we gekozen om 2 stukken uit een interview dat wij met haar hadden te delen waarin Leonie vertelt hoe ze bezig is en zich blijft ontwikkelen. "Leonie, je bent een rolmodel voor iedereen met een handicap die wil gamen.
Geweldig ๐ŸŽฎ๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŽ‰".

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09