Opnamen nieuwe Bio Vakantieoord commercial

Magenta crew - nieuwsbericht.jpgMittwoch 03 Juli 2024

Op 2 en 3 juli vonden de opnamen plaats voor de nieuwe Bio Vakantieoord commercial (30 sec.) en documentaire (3:30 min). Het waren twee fantastische dagen met geweldige gezinnen (iedereen die meewerkte was top), de crew van Magenta Films, fotograaf David Cohen de Lara, Bio's vrijwilligers (onze grote steun achter de schermen), het team van Bio (met name onze bedrijfsleider Nadieh voor 't Hekke en coördinator Animatie en Event, Beau de Feiter). Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Bij deze willen wij Magenta Films in het zonnetje zetten. Ze waren nog maar net terug uit de Londonse studio's voor PR-opnamen met Max Verstappen, maar maakten tussen de bedrijven door belangeloos en met vol enthousiasme tijd vrij voor het Bio Vakantieoord. Het is geweldig om met hen samen te werken. Door hun warme, oprechte interesse en indrukwekkende skills, creëren ze beelden die je recht in het hart raken. Heel veel dank dat jullie dit voor ons wilden doen, namens iedereen van Bio en alle deelnemende gezinnen.

Heel veel dank aan Camera Rentals & Lightunit uit Amsterdam voor de megakorting op de apparatuur die nodig was voor de opnamen. Onze dank gaat ook uit naar fotograaf David Cohen de Lara, die speciaal voor Bio een gereduceerd tarief hanteerde. En last but not least, bedanken we de Vriendenloterij die ons een jaar geleden steunde met een gulle schenking. Dankzij hen kon het Bio Vakantieoord de opnamen van de commercial en alles wat daarbij komt kijken, realiseren. Met de commercial, die straks weer vertoond wordt dankzij de steun van bioscopen, filmtheaters en TV-partners, brengen we Bio Vakantieoord nog meer onder de aandacht en vinden gezinnen met een gehandicapt kind ons gemakkelijker. Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Tijdens de opnamen op 3 juli kregen we bezoek van vijf enthousiaste gasten: drie medewerkers van Jean Mineur Mediavision en twee medewerkers van Adalliance wilden graag met eigen ogen zien hoe een Bio Vakantieoord commercial wordt gemaakt. Wij van Bio vonden dat hartstikke leuk en het toont hun oprechte belangstelling voor alles wat er gebeurt op ons vakantiepark. Heel veel dank voor jullie bezoek, het deed ons erg goed.

We hopen dat de Bio Vakantieoord commercial medio september weer te zien zal zijn in de bioscopen voor het grote publiek. Blijf ons volgen op onze social media kanalen; we laten iedereen op tijd weten wanneer het zover is. Zoals gebruikelijk zal er eerst een heuse voorpremière plaatsvinden met de deelnemende gezinnen in onze bioscoop bij Bio.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09