Maak kennis met Pauline van de Stadt: Bio's nieuwe HR en Vrijwilligerscoördinator

Pauline van de Stadt  HR en Vrijwilligerscoördinator Bio Vakantieoord en Bio Manege.jpgFreitag 26 Juli 2024 12:38

Met veel plezier introduceren wij Pauline van de Stadt, die sinds 1 mei als nieuwe HR en Vrijwilligerscoördinator bij Bio Vakantieoord en de Bio Manege is begonnen. Met Pauline als people manager hebben we er alle vertrouwen in dat zij met haar vaardigheden, energie en enthousiasme onze teams kan aansturen, motiveren en inspireren. Waarbij ze altijd oog heeft voor het individu binnen een groep, waardoor je het team als geheel weet te versterken.

Pauline maakt meteen een vliegende start. Ons vakantiepark heeft namelijk de hoogste bezettingsgraad ooit bereikt. Bio bruist aan alle kanten!

En om niets te missen, heeft Pauline daarom haar werkplek strategisch gekozen…namelijk op de begane grond, zodat ze het reilen en zeilen van Bio van dichtbij kan meemaken. Samen met onze nieuwe Coördinator Animatie en Events deelt ze haar kantoor. En grenzend aan het kantoor van onze bedrijfsleider en de collega's van de receptie en reserveringen aan de overkant, zorgt dit samen voor een levendige samenwerking.

Iedereen bij Bio wenst haar heel veel succes in haar nieuwe rol!

Met enthousiasme praat Pauline over haar nieuwe baan: "Als HR en Vrijwilligerscoördinator bij Bio ben ik verantwoordelijk voor zowel de collega's van het Bio Vakantieoord als de Bio Manege, en coördineer ik de vrijwilligersactiviteiten op beide locaties. Naast mijn administratieve taken vind ik het prachtig om deel te nemen aan het organiseren van activiteiten voor onze collega's, vakantiegasten en de ruiters van de manege. Het maakt mij iedere dag trots en blij om te zien wat onze groep vrijwilligers en medewerkers sámen voor elkaar krijgen en dat ik een bijdrage mag leveren door hen te ondersteunen”.

Een rijke achtergrond in Retail en vrijwilligerswerk

Pauline brengt een schat aan ervaring met zich mee. De afgelopen 20 jaar heeft ze in de Retail sector gewerkt als Regiomanager en HR-support medewerker, waar ze uitgebreide kennis en vaardigheden heeft opgedaan in het werken met mensen. Maar haar loopbaan begon bij HUMANA, een stichting die projecten in ontwikkelingslanden ondersteunt. Daar ontwikkelde ze haar passie voor vrijwilligerswerk en het werken met diverse teams.

Met de komst van onze nieuwe collega HR en Vrijwilligerscoördinator kijken we samen uit naar een nog mooiere toekomst bij Bio en blijven we bouwen aan een omgeving waar iedereen onbeperkt zichzelf kan zijn. Welkom, Pauline!

Heb je vragen/suggesties m.b.t. HR of wil je vrijwilliger worden bij het Bio Vakantieoord en/of de Bio Manege stuur dan een email naar pauline@biovakantieoord.nl of bel haar mobiel +31 6 309 62747

« Zurück

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09