Samenwerking met Remeha: Een waardevol partnershap met Bio Vakantieoord!

Foto samenwerking Remeha en Bio 3-9-'24.jpgDonnerstag 05 September 2024 11:44

De trouwe en waardevolle samenwerking tussen Remeha en Bio Vakantieoord is van onschatbare waarde voor ons. Dat we worden meegenomen in hun innovatieve ontwikkelingen is bijzonder en helpt ons op manieren die met woorden niet zijn uit te drukken. Dankzij Remeha kunnen we niet alleen onze missie voor gezinnen met een gehandicapt kind waarmaken, maar ook laten zien dat duurzaamheid voor ons een topprioriteit is. Dit kunnen we echter alleen realiseren met de onmisbare steun van bedrijven zoals Remeha. Dankzij hun grote expertise op het gebied van warmtepompen, hebben we een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van ons vakantiepark. Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt, is dat we niet alleen profiteren van de duurzame oplossingen van Remeha, maar dat Bio ook iets terug kan doen voor Remeha door waardevolle feedback te geven over onze ervaringen met verschillende warmtepompen.

De ๐ž๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฐ๐š๐ซ๐ฆ๐ญ๐ž๐ฉ๐จ๐ฆ๐ฉ, de ๐˜”๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ค๐˜ฆ ๐˜๐˜บ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ, is inmiddels succesvol geïnstalleerd bij de vakantiebungalow Sleeping Beauty en draait nu al twee maanden naar volle tevredenheid. Onlangs is ook de ๐˜Œ๐˜ญ๐˜จ๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ค๐˜ฆ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ geïnstalleerd bij onze technische dienst, en deze staat op het punt om in gebruik te worden genomen. Beide warmtepompen zijn voorzien van prachtige, zelfgemaakte beveiligings- en geluiddempende omkastingen, waarbij het team van onze technische dienst een belangrijke rol heeft gespeeld in de installatie (๐Ÿ‘๐ŸปKoos Overweel en Johan van der Sluis).

Daarnaast zijn we enthousiast over de recente levering van het ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ญ๐ฒ๐ฉ๐ž ๐ฐ๐š๐ซ๐ฆ๐ญ๐ž๐ฉ๐จ๐ฆ๐ฉ van Remeha, de ๐˜Œ๐˜ญ๐˜จ๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ-๐˜ช๐˜ฏ-๐˜–๐˜ฏ๐˜ฆ, die binnenkort in onze snoezelruimte zal worden geïnstalleerd. Deze innovatieve oplossing, die zowel een warmtepomp als ketel combineert, hopen we nog voor de winter in gebruik te nemen, zodat onze vakantiegasten ook tijdens de koude maanden kunnen genieten van een warme en comfortabele omgeving.

En er staat nog meer moois op stapel! We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe ontwikkeling met de ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ ๐˜Œ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ค ๐ฐ๐š๐ซ๐ฆ๐ญ๐ž๐ฉ๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ง van Remeha. Hierover zullen we binnenkort meer nieuws naar buiten brengen. Dit belooft wederom een belangrijke stap te worden in de verduurzaming van ons vakantiepark.

Dankzij de steun van Remeha kunnen we blijven werken aan een duurzame toekomst en een comfortabele omgeving voor al onze vakantiegasten.

๐ƒ๐š๐ง๐ค๐ฃ๐ž๐ฐ๐ž๐ฅ, Remeha, voor jullie onophoudelijke steun, die we enorm waarderen en die ons allemaal trots maakt.

« Zurรผck

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09