20e editie Stellicher Sonsbeek Open 2024 kiest voor Bio Vakantieoord

Uitreiking cheque aan Bio.jpgDonnerstag 12 September 2024 11:18

Na een spannende pitch voor het bestuur en de leden van JCI Arnhem werd Bio Vakantieoord gekozen als het goede doel voor de 20e editie van het Stellicher Sonsbeek Open 2024. En wát een eer om deel te mogen nemen! Bio wil haar speciale boomhut, waar vier elektrische rolstoelen in passen, uitbreiden met een spectaculaire boomtoppenbaan van maar liefst 200 meter. Hoe gaaf is het als je kunt vertellen dat je met je rolstoel door de toppen van de bomen bent gegaan?

Dankzij de enorme betrokkenheid van het bestuur en de leden van JCI Arnhem werd er vrijdag 6 september volop gegolfd, geveild en meters boomtoppenbaan verkocht! Zelfs wethouder Bob Roelofs maakte tijd vrij in zijn drukke agenda om het evenement te openen. Door de vele bedrijven, sponsoren en de veiling steeg het bedrag naar een voorlopige € 20.800 – en er blijft nog steeds geld binnenkomen!

Wij willen iedereen bedanken voor hun steun, inzet en donaties. Dankzij jullie hebben gezinnen met een ernstig gehandicapt kind en hun broertjes en zusjes straks een nieuwe, geweldige attractie waar je het vakantiepark niet meer voor af wilt!

Zodra de boomtoppenbaan gerealiseerd is, nodigen we iedereen uit die dit mogelijk heeft gemaakt. Onze dank is enorm groot.

Bekijk de video voor een impressie van deze onvergetelijke dag!

« Zurück

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09